Cu o prezență solidă în industria prelucrării metalelor din 1984, BEKAMAK este un nume de încredere în producția de mașini de tăiat metale. Fondată ca o afacere de familie, compania și-a extins considerabil gama de produse și servicii, oferind soluții complete pentru tăierea metalelor. Iată o prezentare succintă a atractivelor oferte ale BEKAMAK.

Gama Variată de Mașini de Tăiat Metale

BEKAMAK vă pune la dispoziție o gamă diversificată de mașini de tăiat metale, adaptate pentru a satisface o gamă largă de cerințe:

Consultanță Tehnică Profesională

Un avantaj distinctiv oferit de BEKAMAK este consultanța tehnică gratuită pusă la dispoziția clienților. Echipa de experți vă ajută să selectați mașina potrivită pentru nevoile dvs., economisindu-vă timp și asigurându-vă că faceți alegerea corectă.

Servicii Suplimentare

BEKAMAK oferă o gamă completă de servicii suplimentare pentru a vă sprijini pe tot parcursul procesului:

Transport Gratuit și O Variație Extinsă de Modele

Pentru proiecte complexe sau oferte speciale, BEKAMAK poate furniza transport gratuit pentru utilajele achiziționate. Cu o gamă care include peste 80 de modele de fierăstraie, compania asigură clienților o diversitate de opțiuni pentru a satisface orice necesitate.

Locație și Contact

Pentru a lua legătura cu BEKAMAK sau pentru a vizita sediul lor, iată datele de contact relevante:

Adresă: Sos. Centura, nr. 45, com. Chiajna, jud. Ilfov

Telefon: +(40) 21-448-04-66 și +(40) 21-448-04-86

Email: info@bekamak-fierastraie.ro

Website: https://bekamak-fierastraie.ro/

BEKAMAK este partenerul de încredere pentru prelucrarea metalelor. Cu o experiență vastă și o gamă variată de produse, BEKAMAK se angajează să ofere fiecărui client soluții de tăiere a metalelor de cea mai înaltă calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *