Când vine vorba de alegerea materialelor de construcție, nu trebuie să faceți compromisuri între aspect și durabilitate. Block Box SRL vă oferă soluții din plăci de fibrociment care îmbină aceste caracteristici esențiale.

Caracteristici de Excepție:

 1. Rezistența la Apă și Foc: Plăcile de fibrociment au o rezistență remarcabilă la apă și foc, asigurând protecție în orice condiții.
 2. Eficiență Energetică: Capacitatea lor de izolare termică eficientă contribuie la economisirea energiei și a costurilor.
 3. Durabilitate și Robustețe: Produsele noastre au o durată de viață lungă și pot rezista la uzură, ceea ce face din ele o alegere sustenabilă.
 4. Variație Estetică: Cu o gamă largă de modele și texturi, plăcile de fibrociment adaugă eleganță și stil proiectelor dvs.
 5. Fără Necesitate de Întreținere: Aceste plăci nu necesită întreținere specială, reducând cheltuielile pe termen lung.
 6. Libertate în Design: Cu posibilitatea de a fi vopsite, puteți personaliza aspectul plăcilor pentru a se potrivi cu estetica proiectului dvs.
 7. Raport Cost-Beneficiu Excelent: Plăcile de fibrociment oferă valoare remarcabilă pentru investiția dvs., fiind eficiente din punct de vedere financiar.

O Gamă Variată de Produse:

 1. Inveliș: Alegeți între carcase simple, ferestre sau unghiuri de 45 de grade, pentru a se potrivi perfect proiectului dvs.
 2. Placă Plană: Plăcile plane pot fi utilizate atât în interior, cât și în exterior, oferind flexibilitate în design.
 3. Cordon de Etaj: Asigurați protecția și finisarea perfectă pentru etaje în construcții.
 4. Placă Canelată: Cu diverse tipuri de caneluri (A/B/C/D/E), puteți personaliza proiectul după preferințele dvs.
 5. Placă cu Model: Alegeți dintre modele variate, precum lemn de stejar, cărămidă sau piatră decorativă, pentru un aspect distinctiv.
 6. Lambriu: Adăugați eleganță interioarelor cu lambriu texturat, disponibil în variante de mesteacan sau nuc.

Contactați-ne!

Pentru mai multe detalii, prețuri și disponibilitate, sunteți bineveniți să ne contactați la adresa noastră din Brașov, Strada Bazaltului Nr. 11.

Ne puteți apela la numerele de telefon 0752258598 sau 0725461030 sau să vizitați site-ul nostru placifibrociment.ro pentru a explora opțiunile noastre și pentru a plasa comenzi online.

Block Box SRL este partenerul dvs. de încredere pentru a aduce în proiectele dvs. de construcție eleganță și durabilitate cu produsele noastre premium din plăci de fibrociment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *