În clipele de tristețe și doliu, alegerea unui partener de încredere pentru serviciile funerare devine esențială. Casa Funerară Blaj, cu o vastă experiență de peste 10 ani în furnizarea de servicii funerare, se dovedește a fi un sprijin de încredere pentru cei din București și din împrejurimi.

O Gamă Completă de Servicii Funerare

Casa Funerară Blaj oferă o gamă variată de servicii pentru a facilita procesul de organizare a înmormântării sau incinerării. Iată o privire mai detaliată asupra serviciilor pe care le pun la dispoziția clienților:

  1. Consultanță Funerară Specializată: Cu o echipă experimentată, ei vă stau la dispoziție cu sfaturi și îndrumări pentru a vă ajuta să gestionați toate detaliile legate de înmormântare sau incinerare.
  2. Constatare a Decesului: Asigurându-vă că toate documentele necesare pentru certificarea decesului sunt corect întocmite și în regulă cu legislația.
  3. Îmbălsamare și Îngrijire Funerară: Cu respect și profesionalism, Casa Funerară Blaj pregătește decedatul pentru ceremonie, asigurându-se că totul decurge în mod corespunzător.
  4. Transport Funerar: Asigură transferul decedatului de la locul de deces la locul de înmormântare sau incinerare într-un mod demn și adecvat.
  5. Documentație pentru Înhumare/Incinerare: Furnizează asistență în obținerea tuturor documentelor necesare pentru a respecta normele și reglementările locale.
  6. Sicrie și Cruci: O selecție variată de opțiuni personalizate vă oferă posibilitatea de a alege un sicriu și o cruce care să se potrivească preferințelor și bugetului dumneavoastră.
  7. Ajutor în Obținerea unui Loc de Veci: Oferă sprijin în găsirea și obținerea unui loc de veci potrivit.
  8. Organizarea Parastasului/Pomanei: Asigură că toate evenimentele post-funerare sunt planificate și desfășurate cu respect și compasiune.
  9. Servicii Complete: Casa Funerară Blaj preia responsabilitatea pentru toate detaliile, permițând familiei să se concentreze pe comemorarea persoanei dragi.
  10. Asistență pentru Ajutorul de Înmormântare: Furnizează sprijin în obținerea documentelor necesare pentru a solicita ajutorul de înmormântare.

Disponibilitate 24/7

Casa Funerară Blaj înțelege că momentele de doliu și necesitatea serviciilor funerare pot apărea în orice moment. Astfel, sunt la dispoziția clienților 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, pentru a oferi sprijin și asistență în timp real.

Cum să-i Contactați

Pentru a beneficia de serviciile profesionale ale Casei Funerare Blaj, puteți să-i contactați la numerele de telefon: 0764 690 865 și 0766 207 837 sau să trimiteți un e-mail la adresa casafunerarablaj@gmail.com. Mai multe informații și detalii le puteți găsi pe site-ul lor web, https://www.casafunerarablaj.ro/.

În clipele dificile, Casa Funerară Blaj este aici pentru a vă oferi servicii funerare complete și compasiune, ajutându-vă să comemorați și să păstrați amintiri frumoase despre cei care au plecat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *