Baia Mare este norocoasă să găzduiască Centrul Medical Catalina, o instituție medicală recunoscută pentru serviciile sale de recuperare medicală și îngrijire paleativă de cea mai înaltă calitate. Acest centru medical se evidențiază printr-o gamă variată de servicii personalizate și prin facilitățile moderne care asigură un mediu de recuperare confortabil. Să explorăm mai în detaliu ce oferă Centrul Medical Catalina.

Experiență Medicală de Primă Linie

Unul dintre aspectele cheie ale Centrului Medical Catalina este nivelul său înalt de expertiză în recuperarea medicală. Echipa de profesioniști medicali din cadrul centrului se angajează să ofere tratamente personalizate, adaptate nevoilor individuale ale fiecărui pacient. Indiferent de diagnostic sau afecțiune, Centrul Medical Catalina are resursele și cunoștințele necesare pentru a oferi cea mai bună îngrijire medicală.

Cazare de Eseu și Confort de Neegalat

Un aspect crucial al procesului de recuperare medicală este mediul în care pacienții își petrec timpul. Centrul Medical Catalina se remarcă prin facilitățile sale de cazare și confort de înaltă calitate. Camerele sunt concepute pentru a asigura un nivel maxim de confort, fiind echipate cu mobilier modern și echipamente specializate. Paturile reglabile în toate direcțiile, accesul facil la personalul medical și băile individuale contribuie la crearea unei experiențe plăcute și relaxante pentru pacienți.

Terapie Fizică și Balneologie de Top

Recuperarea medicală adesea implică terapie fizică și balneologie, iar Centrul Medical Catalina dispune de echipamente ultraperformante în aceste domenii. Terapeuții cu experiență lucrează în strânsă colaborare cu pacienții pentru a dezvolta programe de recuperare personalizate, adaptate nevoilor individuale. Scopul este de a asigura o recuperare eficientă și de a reduce disconfortul pacienților.

Spații de Relaxare și Socializare

Pe lângă serviciile medicale, Centrul Medical Catalina oferă și spații de relaxare și socializare. Pacienții pot beneficia de spații verzi cu alei, săli de socializare echipate cu jocuri precum șah, table și cărți sau pot pur și simplu să se relaxeze ascultând muzică. Aceste momente de relaxare și interacțiune socială contribuie la starea generală de bine a pacienților.

Pachete de Servicii Medicale Variate

Centrul Medical Catalina oferă trei pachete de servicii medicale pentru a se potrivi nevoilor diferite ale pacienților:

 1. Servicii Medicale Spitalicesti în Regim de Spitalizare Continuă în Specialitatea Ingrijiri Paliative: Furnizează 40 de paturi, dintre care 25 sunt acreditate prin Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș.
 2. Servicii Medicale Spitalicești în Regim de Spitalizare Continuă în Specialitatea Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie: Oferă 22 de paturi, din care 2 sunt acreditate prin Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș.
 3. Servicii Medicale Spitalicești în Regim de Spitalizare de Zi în Specialitatea Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie: Această opțiune este disponibilă pentru 7 paturi, toate fiind acreditate prin Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș.

Contactați-ne

Pentru mai multe informații sau pentru a face programări, vă invităm să contactați Centrul Medical Catalina prin următoarele metode:

 • Adresa: Coltau 1 / L, Maramureș
 • Informații Pacienți:
  • Sectia Ingrijiri Paliative: 0760 629 930 (între orele 13-15, de luni până vineri)
  • Sectia Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie: 0742 785 485 (între orele 13-15, de luni până vineri)
  • Sectia Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie Spitalizare de Zi: 0786 111 400 (între orele 13-15, de luni până vineri)
 • Adresa de Email: centrulmedicalcatalina@yahoo.com
 • Site web: centrulmedicalcatalina.ro

În concluzie, Centrul Medical Catalina este alegerea perfectă pentru pacienții din Baia Mare și împrejurimi, oferind servicii de recuperare medicală de încredere, facilități de cazare de lux și o echipă de specialiști dedicată. Cu o abordare personalizată și accentul pus pe starea de bine a pacienților, acest centru se remarcă ca o resursă valoroasă pentru comunitatea locală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *