Când vine vorba de recuperarea medicală în Baia Mare, Centrul Medical Catalina este alegerea potrivită. Cu o experiență vastă în domeniul serviciilor medicale, ne-am impus ca un punct de referință pentru îngrijirea pacienților în Maramureș.

Confort și Dotări de Primă Clasă

La Centrul Medical Catalina, punem pacienții noștri pe primul loc. Oferim cazare de excepție, cu camere moderne concepute pentru una sau două persoane. Fiecare cameră este echipată cu aer condiționat și mobilier adaptat nevoilor speciale ale pacienților. Paturile sunt reglabile în toate direcțiile, iar dispozitivele de acces la personalul medical sunt ușor de utilizat. Fiecare cameră dispune de baie privată și televizor LCD pentru a asigura confortul maxim.

Gamă Variată de Servicii Medicale Specializate

Centrul Medical Catalina oferă o gamă completă de servicii medicale pentru a răspunde nevoilor pacienților:

  1. Îngrijiri Paliative: Cu o secție specializată în acest domeniu, oferim sprijin și confort pacienților cu afecțiuni grave. Aici, serviciile medicale de înaltă calitate se îmbină cu suportul emoțional.
  2. Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie: Echipa noastră de specialiști și aparatura de ultimă generație te ajută să îți recapăți mobilitatea și să îmbunătățești starea de sănătate. La Centrul Medical Catalina, recuperarea devine o experiență plăcută, cu servicii personalizate pentru fiecare pacient.
  3. Spitalizare de Zi: Dacă ai nevoie de tratamente în regim de spitalizare de zi, avem la dispoziție 7 paturi pentru servicii medicale specializate în recuperare, medicină fizică și balneologie.

Îngrijire Personalizată de Încredere

La Centrul Medical Catalina, relația cu pacienții noștri este prioritatea noastră. Echipa noastră formată din medici, terapeuți și asistenți medicali este dedicată oferirii celei mai bune îngrijiri posibile.

Spații de Relaxare și Socializare

În plus față de îngrijirea medicală, promovăm relaxarea și socializarea. Ai la dispoziție spații verzi cu alei, zone de relaxare și socializare unde poți juca jocuri sau doar să te relaxezi ascultând muzică.

Contactează-ne Astăzi!

Pentru mai multe informații și pentru programări, nu ezita să ne contactezi. Suntem aici pentru a-ți oferi îngrijirea de care ai nevoie.

Adresa: Coltau 1 / L, Maramureș

Informații pentru pacienți:

Adresa de email: centrulmedicalcatalina@yahoo.com

Site web: centrulmedicalcatalina.ro

Optează pentru Centrul Medical Catalina pentru recuperare medicală de încredere, confort și o echipă dedicată care îți va oferi sprijinul de care ai nevoie pentru a-ți recăpăta sănătatea și vitalitatea. Suntem aici pentru tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *