Introducere

În Baia Mare, un oraș plin de frumuseți naturale din județul Maramureș, vă întâmpină Centrul Medical Catalina, un loc de încredere pentru servicii medicale de recuperare de cea mai înaltă calitate. Aici, pacienții pot beneficia de o gamă variată de servicii, inclusiv îngrijiri paleative, recuperare medicală, medicină fizică și balneologie, pentru a răspunde nevoilor diverse ale fiecărui pacient.

Oferind Îngrijire Excepțională pentru Persoanele În Vârstă

Centrul Medical Catalina se dedică în mod special oferirii unei îngrijiri de cea mai înaltă calitate pentru persoanele în vârstă. Cu camere de cazare moderne, facilități de ultimă generație și echipamente special adaptate, acest centru asigură un nivel de confort excepțional. Camerele sunt climatizate și dotate cu mobilier modern, inclusiv paturi reglabile pe toate axele, pentru a asigura un confort maxim. De asemenea, au fost implementate dispozitive speciale pentru a facilita accesul rapid la personalul medical. Fiecare cameră dispune de o baie privată, televizor LCD și acces la servicii medicale de încredere.

Terapii și Tratamente Avansate

Pentru pacienții care necesită terapie de recuperare, medicină fizică sau balneologie, Centrul Medical Catalina este complet echipat cu aparatură ultraperformantă. Aici, terapeuții cu experiență lucrează alături de pacienți pentru a dezvolta planuri de tratament personalizate, menite să îi ajute să-și recapete funcționalitatea și să-și îmbunătățească calitatea vieții.

Un Mediu Prietenos și Relaxant

Centrul Medical Catalina nu oferă doar îngrijire medicală de înaltă calitate, ci și o ambianță prietenoasă și relaxantă. Cu spații verzi, alei umbrite și zone de relaxare, pacienții se pot bucura de momente de odihnă și socializare. Aici, aceștia pot juca șah, table, cărți sau asculta muzică, contribuind astfel la menținerea agerimii mintale și la starea generală de bine.

Pachete de Servicii Personalizate

Centrul Medical Catalina oferă trei pachete distincte de servicii medicale pentru a răspunde nevoilor individuale ale pacienților:

  1. Servicii medicale spitalicesti în specialitatea îngrijiri paliative – disponibile într-un număr de până la 40 de paturi, dintre care 25 sunt asigurate în baza unui contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș.
  2. Servicii medicale spitalicești pentru recuperare, medicină fizică și balneologie – disponibile într-un număr de 22 de paturi, dintre care 2 sunt asigurate în baza unui contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș.
  3. Servicii medicale spitalicești în regim de spitalizare de zi pentru recuperare, medicină fizică și balneologie – cu un număr de 7 paturi, toate asigurate în baza unui contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Maramureș.

Contactați Centrul Medical Catalina

Pentru a afla mai multe despre serviciile oferite de Centrul Medical Catalina sau pentru a face o programare, puteți contacta centrul folosind următoarele informații de contact:

Centrul Medical Catalina vă oferă o oportunitate unică de a vă recăpăta sănătatea și starea de bine într-un mediu sigur, confortabil și profesionist. Aici, expertiza și atenția la detalii se întâlnesc pentru a vă oferi o experiență de recuperare medicală de excepție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *