Chirurgia estetică a devenit o opțiune populară pentru persoanele care doresc să-și îmbunătățească aspectul și să recâștige încrederea în sine. În capitala României, București, există numeroși chirurgi esteticieni cu o experiență și expertiză impresionante, iar unul dintre aceștia care iese în evidențță este Dr. Sorin Parasca. Cu o carieră solidă și calificări impresionante, Dr. Parasca oferă servicii de top în chirurgia estetică, aducând transformări semnificative pentru pacienții săi.

Dr. Sorin Parasca: Profilul unui Expert în Chirurgia Estetică

Dr. Sorin Parasca este un medic cu o reputație de necontestat în domeniul chirurgiei estetice din România. Cu o diplomă de absolvire a prestigioasei Universități de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, Dr. Parasca a trecut prin ani de pregătire și practică pentru a-și dezvolta abilitățile în domeniul chirurgiei plastice și estetice.

Un aspect impresionant al carierei sale este angajamentul său față de educația medicală continuă și îmbunătățirea tehnicilor. Dr. Parasca a devenit medic primar la clinica Nordestetica și șef de clinică la Spitalul Clinic de Urgență de Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arși. Acest lucru reflectă pasiunea sa pentru învățare și pentru furnizarea celor mai bune servicii medicale pacienților săi.

Specializări și Competențe

Dr. Sorin Parasca este un expert într-o gamă largă de proceduri de chirurgie estetică. Dintre cele mai notabile se numără:

1. Chirurgia Fetei

2. Chirurgia Sanului

3. Chirurgia Siluetei

4. Alte Intervenții

Oferind Rezultate de Excepție

Dr. Sorin Parasca este recunoscut pentru abilitatea sa de a oferi rezultate de excepție pentru pacienții săi. Cu o atenție meticuloasă la detalii și o abordare personalizată, el lucrează cu fiecare pacient pentru a-și îndeplini așteptările și pentru a-i ajuta să obțină aspectul dorit. Indiferent dacă este vorba despre o rinoplastie subtilă, o augmentare mamara impresionantă sau o remodelare a siluetei, Dr. Parasca are experiența și tehnicile necesare pentru a realiza procedurile cu succes.

Prețuri Competitive și Accesibile

Costul procedurilor de chirurgie estetică poate varia semnificativ în funcție de tipul procedurii și de complexitatea acesteia. Cu toate acestea, Dr. Sorin Parasca oferă prețuri competitive și accesibile pentru pacienții săi. Iată câteva exemple de prețuri pentru procedurile sale:

Aceste prețuri reflectă angajamentul lui Dr. Parasca de a oferi servicii accesibile și de înaltă calitate pacienților săi.

Contactați Dr. Sorin Parasca

Pentru a discuta despre procedurile de chirurgie estetică sau pentru a stabili o consultație cu Dr. Sorin Parasca, puteți folosi următoarele informații de contact:

Adresa Clinica Nordestetica: str. Daniel Ciugureanu 24A, București

Adrese de Email: sorin.parasca@clinica-estetica.ro, office@clinica-estetica.ro

Număr de Telefon: 0723 513 914

Alegerea unui chirurg estetician este o decizie importantă, iar Dr. Sorin Parasca se află în fruntea domeniului în București, oferind expertiză, rezultate impresionante și prețuri competitive. Cu o astfel de echipă profesionistă la îndemână, pacienții interesați de îmbunătățirea aspectului lor pot avea încredere că sunt în mâini sigure pentru a obține rezultatele dorite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *