Într-o eră a evoluției rapide a infrastructurii, Edil Contract SRL reprezintă un far al excelenței în construcții și întreținerea drumurilor. Cu o poveste începută în 2003, la Cluj Napoca, suntem mai mult decât furnizori de servicii – suntem artizanii siguranței și inovației în lumea marcajelor rutiere. Ați găsit partenerul de încredere pentru o călătorie continuă de excelență în construcții rutiere.

O Istorie Înălțătoare:

În urmă cu peste două decenii, am ales să fim nu doar participanți, ci pionieri în lumea construcțiilor rutiere. Am evoluat constant, adaptându-ne la schimbările din industrie, și ne-am consolidat poziția nu doar ca furnizori de servicii, ci ca parteneri dedicați și orientați către excelență.

Gama Noastră Diversificată de Servicii:

 1. Marcaje Rutiere cu Vopsea Monocomponentă:
  • Oferim vopsele pe bază de apă, apreciate pentru aderența lor excepțională și vizibilitatea crescută.
  • Alternativ, vopselele pe bază de solvent aduc o uscare rapidă și o acoperire puternică, adaptate la medii variate.
 2. Marcaje Rutiere cu Vopsea Bicomponentă Cold Plastic:
  • Sistemul nostru bicomponent aduce o nouă dimensiune în durabilitate și eficiență economică.
  • Recomandate pentru autostrăzi și drumuri intens circulate, aceste marcaje rezistente se adaptează cu succes la condiții meteo diverse.
 3. Covoare Antiderapante:
  • De la covoarele antiderapante cold plastic, potrivite pentru treceri de pietoni și piste pentru bicicliști, până la covoarele antiderapante din material termoplastic, oferim soluții rapide și durabile pentru semnalizarea zonelor critice.

Uscarea Asfaltului și Frezarea Marcajelor Rutiere:

Conștienți de impactul vremii asupra proiectelor noastre, oferim servicii de uscare a asfaltului, indiferent de condițiile meteorologice. Totodată, intervenim cu frezarea marcajelor rutiere învechite, menținând infrastructura rutieră la cele mai înalte standarde.

Angajamentul Nostru pentru Calitate:

 1. Experiență și Profesionalism:
  • Cu peste 20 de ani de experiență, suntem o echipă de profesioniști cu expertiză vastă în construcțiile rutiere.
 2. Tehnologie de Vârf:
  • Investim în utilaje moderne și tehnologii de ultimă generație, asigurându-ne că fiecare proiect este executat cu precizie și eficiență.
 3. Soluții Personalizate:
  • Fiecare proiect este abordat individual, adaptându-ne la cerințele specifice ale clienților noștri.
 4. Inovație Continuă:
  • Rămânem mereu în pas cu cele mai recente tehnologii și tendințe din industrie, aducând mereu inovații în serviciile noastre.

Contactați-ne Astăzi:

Edil Contract SRL nu este doar un furnizor de servicii, ci un partener dedicat și pasionat. Contactați-ne astăzi pentru a iniția o discuție despre modul în care putem contribui la îmbunătățirea proiectului dumneavoastră rutier.

Date de Contact:

 • Adresă: Str. Capitan Grigore Ignat nr. 99-101, Cluj Napoca
 • Telefon 24/7: 0740412600
 • Email 24/7: edilcontract@yahoo.com

Alegeți Edil Contract SRL pentru a vă ghida într-o călătorie continuă de excelență în construcții rutiere – suntem aici să contribuim la un viitor mai sigur și mai eficient în transporturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *