La ANNE’S BRIDAL, suntem bucuroși să vă prezentăm o colecție impresionantă de rochii de mireasă stil „Printesa”. Cu locații în București și Timișoara, suntem alegerea perfectă pentru viitoarele mirese care își doresc să strălucească în ziua cea mare.

De ce să alegeți o rochie de mireasă stil „Printesa” de la ANNE’S BRIDAL:

Diversitatea Modelelor

Colecția noastră cuprinde o varietate de modele de rochii de mireasă stil „Printesa”. Indiferent dacă vă doriți o fustă amplă cu dantelă delicată sau o rochie cu aplicații strălucitoare, veți găsi cu siguranță rochia visurilor dumneavoastră.

Măiestria Detaliilor

La ANNE’S BRIDAL, ne dedicăm fiecărui detaliu al rochiilor noastre. Fiecare rochie este creată cu atenție la cusături, dantelă, broderii și aplicații pentru a vă asigura că veți străluci în ziua nunții. Croiul sofisticat al rochiilor „Printesa” pune în evidență talia și silueta, oferindu-vă un aspect fermecător.

Comandă Personalizata

Dacă nu găsiți exact modelul pe care îl doriți în magazin, vă oferim opțiunea de a comanda o rochie personalizată. Puteți adăuga detalii sau ajusta designul pentru a crea rochia de vis pe care ați imaginat-o.

Timpul de Producție

Înțelegem că pregătirea nunții necesită timp și planificare. La ANNE’S BRIDAL, onorăm comenzile în aproximativ 4-5 luni și jumătate, cu posibilitatea de a adăuga timp suplimentar pentru ajustările dorite (2-3 săptămâni), ceea ce vă oferă suficient timp pentru a vă pregăti pentru ziua specială.

Voaluri și Accesorii

Magazinul nostru oferă o gamă variată de voaluri de diverse tipuri pentru a completa look-ul dumneavoastră de mireasă. De la voaluri lungi și scurte la modele cu dantelă și paiete, veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a adăuga o notă suplimentară de eleganță.

Date de Contact:

BUCUREȘTI:

TIMIȘOARA:

Vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre sau să ne contactați pentru a programa o probă și a începe căutarea rochiei de mireasă stil „Printesa” a visurilor dumneavoastră.

La ANNE’S BRIDAL, suntem aici pentru a vă ajuta să transformați ziua nunții voastre într-un eveniment cu adevărat magic și memorabil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *