Siguranța pe drumurile noastre este o prioritate esențială și pentru a o asigura, marcajele rutiere joacă un rol semnificativ. În acest context, Edil Contract SRL, cu sediul în Cluj-Napoca, România, se remarcă ca un partener de încredere pentru servicii de marcarea drumurilor.

Despre Edil Contract SRL

Cu o experiență vastă și o echipă de specialiști dedicați, Edil Contract SRL s-a impus ca un lider în domeniul marcajelor rutiere, devenind partenerul preferat pentru proiecte rutiere de diverse dimensiuni.

Gama Variată de Servicii

 1. Marcaje Rutiere de Diverse Tipuri: Edil Contract SRL oferă o gamă completă de soluții de marcaj rutier, care includ:
  • Marcaje rutiere cu vopsea monocomponentă pe bază de apă: Acestea oferă o aderență excelentă și vizibilitate maximă, fiind ușor de aplicat.
  • Marcaje rutiere cu vopsea monocomponentă pe bază de solvent: Acestea se usucă rapid și asigură vizibilitate optimă, atât ziua, cât și noaptea.
  • Marcaje rutiere cu vopsea bicomponentă cold plastic: Acestea se remarcă prin rezistența sporită la materialele antiderapante și variațiile de temperatură.
  • Covoare antiderapante cold plastic: Contribuie la creșterea siguranței și au o durată de viață lungă.
  • Marcaje cu material termoplastic: Sunt cunoscute pentru durabilitatea și retroreflexia lor, fiind potrivite pentru drumurile cu trafic intens.
  • Covoare antiderapante din material termoplastic: O altă opțiune pentru a asigura siguranța pe drumuri.
 2. Uscarea Asfaltului pentru Marcaje Rutiere: Echipa Edil Contract SRL dispune de utilaje de ultimă generație care asigură uscarea asfaltului la temperatura optimă pentru aplicarea marcajelor rutiere, chiar și în condiții de umiditate sau temperaturi scăzute.
 3. Frezarea Marcajelor Rutiere Învechite: Compania se ocupă cu succes de îndepărtarea marcajelor rutiere existente și învechite, pregătind terenul pentru noile marcaje sau alte lucrări de reamenajare a drumurilor.

Dedicare pentru Siguranță și Calitate

Siguranța reprezintă principala prioritate pentru Edil Contract SRL. Echipa sa de specialiști lucrează cu pasiune și precizie pentru a garanta că fiecare marcaj rutier îndeplinește cele mai înalte standarde de siguranță și calitate.

Contactați Edil Contract SRL!

 • Adresă: Strada Căpitan Grigore Ignat 99-101, Cluj-Napoca 400401
 • Număr de telefon: 0740412600
 • Adresă de email: edilcontract@yahoo.com

Pentru orice proiect de marcaj rutier sau întrebări suplimentare, nu ezitați să contactați Edil Contract SRL. Cu Edil Contract SRL, puteți avea încredere că drumurile noastre vor fi mai sigure și mai bine marcate, contribuind astfel la o experiență îmbunătățită pentru toți utilizatorii drumurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *