Situată în centrul Iașului, Firma UPLUS și-a câștigat reputația de lider în domeniul tâmplăriei PVC și a aluminiului, construind o istorie de peste 15 ani de activitate. Cu o devotare de neclintit pentru calitate și servicii ireproșabile, această companie este dedicată aducerii confortului și esteticii în casele și afacerile clienților săi.

O Istorie de Succes în Tâmplărie

Firma UPLUS nu este doar un furnizor de tâmplărie, ci un partener de încredere pentru toți cei care doresc cele mai bune soluții pentru ferestre și uși. Cu peste un deceniu și jumătate de experiență, acești profesioniști vă pot ghida cu încredere în alegerea produselor potrivite pentru proiectele dvs.

O Varietate Generoasă de Produse și Servicii

UPLUS oferă o gamă diversificată de produse și servicii legate de tâmplărie, inclusiv:

  1. Ferestre și Uși din PVC sau Aluminiu: Aici găsiți soluții de înaltă calitate pentru ferestre și uși din PVC sau aluminiu, recunoscute pentru izolația termică excelentă și reducerea zgomotului.
  2. Reparații și Reglaje Tâmplărie: Echipa de experți poate repara și regla ferestre și uși existente pentru a le restabili funcționalitatea optimă.
  3. Plase Anti-insecte: Pentru a vă proteja împotriva insectelor, puteți alege dintr-o gamă diversificată de plase anti-insecte de înaltă calitate.
  4. Sisteme de Umbrire: UPLUS oferă soluții pentru umbrirea eficientă a ferestrelor și balcoanelor, cum ar fi rulouri de exterior, jaluzele și rolete.
  5. Uși Interioare și de Garaj: Cu o varietate de opțiuni, puteți găsi uși interioare și de garaj care completează aspectul și funcționalitatea casei dvs.
  6. Parchet: Compania oferă parchet de înaltă calitate care poate aduce un plus de eleganță interiorului locuinței dvs.
  7. Compartimentări din Sticlă: Pentru un aspect modern și spațiu deschis, UPLUS oferă soluții de compartimentare din sticlă.
  8. Balustrade din Sticlă, Inox și Aluminiu: Pentru siguranță și estetică, puteți alege balustrade din sticlă, inox sau aluminiu, sau combinații între aceste materiale.
  9. Placări cu Sticlă Vopsită: Pentru un aspect unic și personalizat, UPLUS oferă servicii de placare cu sticlă vopsită.

Orar și Locație

Firma UPLUS vă așteaptă de luni până vineri, între orele 08:00 și 18:00, pentru a răspunde la orice întrebări și solicitări. Sediul lor se găsește în Satul Breazu, pe Strada Neamțului, Nr. 30A.

Contact și Informații Suplimentare

Pentru întrebări sau detalii suplimentare despre serviciile și produsele oferite de UPLUS, nu ezitați să îi contactați la numărul de telefon 0736.18.66.48 sau prin e-mail la adresa consultance@uplus.ro. Echipa lor dedicată este pregătită să răspundă la toate întrebările și să vă ofere soluții personalizate pentru nevoile dvs. de tâmplărie.

În concluzie, Firma UPLUS din Iași este partenerul ideal pentru toți cei care caută soluții profesionale de tâmplărie din PVC și aluminiu, precum și alte produse și servicii legate de ferestre și uși. Cu o experiență vastă și o gamă variată de produse de încredere, acești profesioniști sunt dedicați să transforme spațiile dvs. în medii confortabile și estetice, garantând că fiecare proiect este executat cu cea mai înaltă calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *