De-a lungul vremii, pasiunea umană pentru exploatarea potențialului solar a evoluat în mod semnificativ. În căutarea soluțiilor pentru o lume mai verde și mai durabilă, sistemele fotovoltaice au devenit un subiect de interes major, iar firma Genway, cu peste 30 de ani de experiență în domeniul instalațiilor electrice și serviciilor conexe, a devenit un partener de încredere în implementarea acestor tehnologii inovatoare.

Istoria Genway începe în 1991 sub numele de Electro-Service, avându-și sediul în Ramnicu Valcea, inițial concentrându-se pe reparații electronice. În timp, compania și-a construit o reputație solidă ca un promotor al inovației și adaptabilității la noile tehnologii. Astăzi, portofoliul extins de servicii oferite de Genway acoperă o gamă variată de domenii, inclusiv instalații electrice, sisteme de securitate, interfonie, instalații termice și sanitare, cu o atenție deosebită pentru sistemele fotovoltaice.

Cu atestate ANRE tip E1 și E2, Genway demonstrează competența și experiența necesare pentru a instala și implementa sisteme fotovoltaice de cea mai înaltă calitate. Aceste sisteme au capacitatea de a transforma eficient lumina solară în electricitate curată și durabilă, contribuind în mod semnificativ la protecția mediului și la economii notabile pe termen lung. Tehnologia fotovoltaică a parcurs o evoluție notabilă de la primele panouri solare și până la tehnologiile avansate de astăzi.

Angajamentul Genway pentru inovare și calitate se reflectă în mod consecvent în toate aspectele activității sale, de la dezvoltarea produselor și serviciilor la îmbunătățirea proceselor de muncă, precum și în construirea relațiilor interpersonale și o comunicare eficientă cu clienții.

Dacă sunteți interesat să aflați cum Genway vă poate ajuta să transformați locuința sau afacerea într-un mediu alimentat de energia solară, vă invităm să ne contactați.

Pentru mai multe informații și pentru discuții despre proiectele dvs., vă rugăm să ne contactați la:

Cu Genway, viitorul în energie solară devine o realitate mai aproape decât oricând!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *