Atunci când vine vorba de transportul de colete între România și Italia, Cargo Service Italia se distinge prin serviciile sale inovatoare și de încredere. Cu peste două decenii de experiență în domeniul transportului de mărfuri, această companie a câștigat o reputație solidă.

Diversitate de Servicii pentru Diverse Nevoi

Cargo Service Italia oferă o gamă variată de servicii pentru a satisface cerințele diverse ale clienților săi. Transportul coletelor este unul dintre serviciile fundamentale, acoperind plicuri ușoare și colete cu o greutate maximă de 30 kg. Cu termene de livrare cuprinse între 4 și 5 zile lucrătoare, clienții pot avea încredere că mărfurile lor vor ajunge la destinație în termenul stabilit.

Pentru clienții care au nevoie de depozitare temporară, Cargo Service Italia pune la dispoziție opțiuni de depozitare în depozitele sale din România (Bragadiru și Oradea) și Italia (Civitanova Marche), asigurând păstrarea în condiții sigure și controlate.

O Flotă Variată de Vehicule

Cu o flotă diversificată, care include dubițe și camionete carosate, Cargo Service Italia se asigură că mărfurile sunt transportate în condiții sigure și că ajung la destinație cu grijă.

Servicii Profesionale și Preluare Eficientă

Cargo Service Italia înțelege importanța profesionalismului și a gestionării eficiente a timpului. De aceea, compania oferă preluarea zilnică, cu anunțare în prealabil, pentru a face experiența clienților cât mai simplă și mai eficientă.

Detalii de Contact

Cu angajamentul său față de inovație și constanță, Cargo Service Italia este partenerul de încredere pentru transportul de colete între România și Italia. Alegeți servicii de transport eficiente și profesionale pentru a vă satisface nevoile de livrare de mărfuri în mod prompt și sigur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *