Prima Donna – Floraria din Constanța este o oază de frumusețe florală, născută dintr-o pasiune profundă pentru minunile naturii. Cu peste 15 ani de devotament neclintit pentru a oferi eleganță și excelență în lumea florilor, Prima Donna a devenit un nume de referință în industria florală. Situată la adresa 57 E, Strada Stefan Mihaileanu, Constanța, și disponibilă online la florarieconstanta.ro, Prima Donna vă invită să explorați universul fermecător al florilor într-un mod cu totul unic.

Povestea Prima Donna

Fondată în 2006, Prima Donna a luat naștere din dragostea profundă a fondatoarei pentru flori și dorința de a aduce frumusețea naturii în viața oamenilor. Angajamentul față de calitate și dorința de a sărbători momentele speciale din viață au fost forțele motrice din spatele creșterii Prima Donna, transformând-o într-un reper al artei florale în Constanța.

O Gama Diversificată de Produse

Prima Donna oferă o selecție variată de produse florale potrivite pentru orice ocazie. Indiferent dacă sărbătoriți o zi specială, exprimați sentimente profunde sau adăugați o notă elegantă spațiului dvs., veți găsi soluția potrivită printre ofertele lor. Iată câteva dintre produsele oferite:

  1. Aranjamente Florale: De la aranjamente de Crăciun și Paște la aranjamente funerare sau pentru nou-născuți, Prima Donna vă prezintă creații florale remarcabile potrivite pentru toate gusturile și ocaziile.
  2. Buchete de Flori: Dacă doriți să surprindeți pe cineva drag cu un buchet de flori, puteți alege dintr-o varietate de opțiuni, precum 25 de trandafiri roșii sau elegante buchete albe.
  3. Cosuri de Flori: Cosurile de flori sunt cadouri memorabile. Prima Donna oferă opțiuni precum „Leather Purse” sau „Spring Basket.”
  4. Cutii cu Flori: Cutiile cu flori adaugă un element de surpriză și eleganță. Optați pentru „Happy 18th” sau „Deep Purple” pentru a impresiona.
  5. Flori Dulci: Pentru o notă dulce și frumoasă, puteți alege aranjamente precum „Aranjament happy 30th,” care combină un tort și un aranjament floral.
  6. Flori și Baloane: Combinarea perfectă dintre flori și baloane este disponibilă la Prima Donna. „Hello baby boy!” este o alegere minunată pentru a celebra o nouă adiție în familie.
  7. Inimi din Flori: Pentru gesturi romantice, puteți alege inimi din flori precum „Big Heart,” „Pink/Purple Heart” sau „Blue Touch.”

Prețuri Atrăgătoare

Prima Donna oferă produse de calitate la prețuri competitive. De exemplu, puteți achiziționa un buchet de 25 de trandafiri roșii pentru 300 de lei sau o inimă din flori „Pink/Purple Heart” pentru 400 de lei. Indiferent de bugetul dvs., veți găsi opțiuni care vor încânta și vor lăsa o impresie durabilă.

Date de Contact

Pentru a plasa o comandă sau pentru mai multe informații, puteți lua legătura cu Prima Donna folosind datele de contact de mai jos:

Descoperiți magia florilor la Prima Donna și lăsați-vă captivați de creațiile lor florale extraordinare. Indiferent de ocazie, această florărie vă oferă soluții perfecte pentru a vă exprima emoțiile sau pentru a vă bucura de frumusețea naturii într-un mod special și personalizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *