În universul construcțiilor civile, RC Beton Bau se remarcă prin calitatea, integritatea și experiența sa, fiind o prezență solidă atât în România, cât și în Germania. Cu o istorie impresionantă de proiecte finalizate și o echipă dedicată de specialiști, RC Beton Bau este un nume de încredere în lumea construcțiilor civile.

Gama Variată de Servicii

RC Beton Bau oferă o paletă completă de servicii în domeniul construcțiilor civile, desfășurându-și activitatea în cele două țări:

  1. Construcții de Clădiri Rezidențiale: De la ansambluri rezidențiale și blocuri la case individuale, RC Beton Bau este renumită pentru construcțiile de înaltă calitate, adaptate nevoilor și preferințelor clienților.
  2. Construcții de Clădiri Nerezidențiale: Proiecte precum școli, spitale și clădiri comerciale reprezintă o expertiză cheie a firmei. RC Beton Bau abordează cu succes proiecte diverse și complexe, garantând calitate și eficiență.
  3. Servicii de Inginerie și Consultanță Tehnică: Echipa de ingineri și experți oferă consultanță tehnică de înaltă calitate și soluții inovatoare pentru proiectele de construcții.
  4. Dirigenție de Șantier: RC Beton Bau se implică în proiecte ca un partener de încredere, asigurând o supraveghere atentă pentru a se asigura că totul se desfășoară conform planului, respectând cele mai exigente standarde de calitate.

O Experiență Internațională Remarcabilă

Proiectele finalizate atât în Germania, cât și în România subliniază angajamentul RC Beton Bau pentru excelență:

În Germania:

  • Pandion Soul, Anzinger Straße, München: Proiect impresionant desfășurat între iunie 2022 și mai 2023, cu o valoare de 2.062.000,00 €, ilustrând calitatea și eficiența firmei.
  • Wohnanlage Emmering, Dr. Rank-Straße, Emmering: Finalizat în noiembrie 2021, cu o valoare de 1.050.000,00 €, reprezentând un alt exemplu de succes.
  • Grundschule GMS Rainbrunnen, Raibrunnenstraße, Schorndorf: Finalizat în septembrie 2021, cu o valoare de 380.000,00 €, demonstrează competența în construcția școlilor de calitate.

În România:

  • 3 Case Individuale, Miroslava: Acest proiect a fost finalizat în decembrie 2022, cu o valoare de 750.000,00 €, reflectând atenția la detalii și calitatea superioară a construcțiilor.
  • Ansamblul Rezidențial „Sky-Land Residence”, Păun, Iași: Proiect de anvergură desfășurat între martie 2019 și decembrie 2021, cu o valoare de 900.000,00 €, aducând pe piața imobiliară din Iași locuințe de înaltă calitate.

Contactați RC Beton Bau

Pentru servicii de construcții civile de încredere, nu ezitați să contactați RC Beton Bau. Puteți să-i găsiți la adresa de email: office@rcbetonbau.com sau să sunați la numărul de telefon: 0764408314. Echipa lor de specialiști este gata să vă ajute să transformați proiectele în realitate.

RC Beton Bau reprezintă alegerea perfectă pentru toate nevoile dvs. de construcții civile în România și Germania. Cu o istorie de succes și un angajament ferm față de calitate, firma este pregătită să vă ofere cele mai bune servicii în domeniul construcțiilor civile. Alegeți RC Beton Bau pentru a transforma proiectele dvs. în realitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *