Cu peste 30 de ani de experiență în domeniu, S.C. REXIMACO S.R.L. reprezintă un partener de încredere în ceea ce privește impermeabilizarea betonului. Ne dedicăm activitatea protejării structurilor de construcții împotriva factorilor de degradare, oferind soluții care asigură durabilitate și rezistență pe termen lung.

Tehnologie Avansată pentru Impermeabilizare

Începând cu anul 1992, am dezvoltat o tehnologie proprie pentru impermeabilizarea betonului. De-a lungul anilor, am perfecționat această tehnologie și ne mândrim că suntem distribuitorul unic pentru România al produselor XYPEX, care utilizează procese chimice pentru a transforma betonul într-o barieră impenetrabilă împotriva apei și substanțelor corozive.

Soluții Personalizate pentru Orice Proiect

Serviciile noastre de impermeabilizare sunt adaptate fiecărui proiect în parte. Indiferent dacă este vorba de restaurarea clădirilor istorice cu ziduri din cărămidă sau de protecția infrastructurilor moderne din beton, echipa noastră de specialiști oferă soluții personalizate și eficiente.

Echipa noastră aditivizează betonul pentru a-i mări rezistența la pătrunderea apei și asigură etanșarea rosturilor de turnare și a rosturilor de dilatație pentru a preveni infiltrarea umidității. Structurile din beton expuse la presiune hidrostatică pot conta pe expertiza noastră.

Portofoliu de Succes

S.C. REXIMACO S.R.L. a contribuit la numeroase proiecte de succes, de la ansambluri rezidențiale și centre comerciale până la facilități logistice și instituții de învățământ. Exemple notabile includ „Residence 21”, Veranda Mall, Centrul Logistic „Renault” și multe altele.

Produse de Încredere

Pe lângă serviciile noastre de impermeabilizare, oferim o gamă variată de produse de înaltă calitate, inclusiv cele de la XYPEX, FREEZTEQ, produse pentru etanșarea rosturilor de turnare și de dilatație.

Contactați-ne

Pentru soluții personalizate de impermeabilizare și pentru a lucra cu specialiști în domeniu, contactați-ne la:

  • Adresă: Str. Stoica Ludescu Nr. 40, București
  • Număr de telefon: 0212225961
  • Adresă de email: office@reximaco.ro
  • Program de lucru: Luni – Vineri, 9:00 – 18:00
  • Formular de contact: Disponibil aici

Cu S.C. REXIMACO S.R.L., vă puteți baza pe protecția investițiilor dumneavoastră în construcții și pe durabilitatea acestora pe termen lung. Contactați-ne astăzi pentru a discuta detaliile proiectului dumneavoastră și pentru a beneficia de soluții de înaltă calitate de la specialiștii noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *