Introducere

Intr-un peisaj urban in continua schimbare, constructiile moderne cer solutii inovatoare pentru a face fata provocarilor mediului. In acest context, S.C. REXIMACO S.R.L. se impune ca un lider in impermeabilizarea betonului. Cu peste trei decenii de experienta, firma combina expertiza vasta cu tehnologii de ultima generatie, oferind solutii eficiente si durabile.

Istorie si Viziune

Fondata in 1992, S.C. REXIMACO S.R.L. a avut de la bun inceput misiunea de a revolutiona impermeabilizarea betonului. De la inceput, compania si-a propus sa dezvolte o tehnologie proprie, deschizand astfel calea catre o abordare inovatoare in industria constructiilor. In 1995, devenind distribuitor unic pentru Romania al produselor XYPEX, REXIMACO a consolidat pozitia in industrie.

Filosofia Firmei

In plus fata de tehnologie si experienta, S.C. REXIMACO S.R.L. adopta o abordare inovatoare. Compania considera fiecare element de constructie ca un sistem chimic influentat de factori externi. Astfel, se concentreaza asupra intelegerii si gestionarii proceselor chimice din structurile de constructie.

Servicii Specializate: Gama variata de servicii oferite de REXIMACO se adapteaza nevoilor proiectelor de constructii:

Studii de Umiditate pentru Cladiri Vechi: Identificare si remediere a problemelor de umiditate.

Lucrari de Impermeabilizare si Hidroizolare: Tehnologii avansate pentru protejarea infrastructurilor impotriva apelor freatice si a contaminarilor chimice.

Aditivarea Betonului pentru Impermeabilizare: Folosirea aditivilor pentru a intari betonul si a preveni infiltrarile de apa.

Etansare Rosturi de Turnare si Dilatatie: Solutii elastice pentru prevenirea infiltrarilor in rosturi.

Combaterea Igrasiei: Solutii personalizate pentru problemele de igrasie la ziduri.

Aplicatii Poliuretanice: Tehnologii moderne pentru impermeabilizarea teraselor, balconelor si aticurilor.

Portofoliu de Lucrari

Proiecte notabile precum „Residence 21”, „Renault Logistic Center”, si „IKEA – Theodor Pallady” atesta versatilitatea si adaptabilitatea firmei la cerintele diverse ale industriei constructiilor.

Produse de Varf

S.C. REXIMACO S.R.L. ofera o gama completa de produse de inalta calitate, inclusiv formule XYPEX pentru repararea betonului, produse FREEZTEQ pentru protejarea infrastructurilor in conditii de inghet, si solutii HYDROBENT si HYPERSEAL EXPERT – 150 pentru etansarea rosturilor.

Contact si Program

Cu sediul la Str. Stoica Ludescu Nr. 40, Bucuresti, si disponibila la telefonul 0212225961 sau prin email la office@reximaco.ro, firma va asteapta de luni pana vineri intre orele 9.00 si 18.00.

Concluzie

S.C. REXIMACO S.R.L. ramane un promotor al inovatiei in impermeabilizarea betonului, oferind solutii adaptate si durabile. Cu o filosofie axata pe intelegerea proceselor chimice din constructii si parteneriate solide, firma continua sa redefineasca standardele industriei, transformand visurile arhitectilor in realitate durabila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *