Introducere

Cu o istorie începând din anul 1992, S.C. REXIMACO S.R.L. s-a impus ca o autoritate de necontestat în domeniul impermeabilizării, hidroizolării și tratarea igrasiei în construcții. Cu un focus persistent pe calitate, inovație și cercetare, această firmă românească și-a dezvoltat o tehnică proprie ce a devenit un standard în industrie. S.C. REXIMACO S.R.L. se distinge prin servicii de excepție, produse de înaltă calitate și o echipă de specialiști dedicată care lucrează la protejarea și întreținerea infrastructurilor din beton și cărămidă.

Expertiză în Impermeabilizarea betonului și Hidroizolarea subsolului

Cu peste trei decenii de experiență în domeniu, S.C. REXIMACO S.R.L. oferă servicii de impermeabilizare și hidroizolare de top. Specializată în protecția împotriva apelor subterane, a contaminanților chimici și a produselor petroliere, compania a devenit un nume de referință în domeniul protecției structurilor de beton. Principalele servicii includ:

1. Studii de Umiditate pentru Clădiri Vechi

Specialiștii firmei efectuează studii amănunțite asupra clădirilor cu ziduri din cărămidă sau piatră, identificând sursele umidității și oferind soluții eficiente pentru remediere.

2. Lucrări de Impermeabilizare și Hidroizolare

Cu tehnologie proprie și produse de calitate, REXIMACO oferă servicii complete de impermeabilizare, protejând infrastructurile din beton și cărămidă de deteriorarea cauzată de apă.

3. Aditivarea Betonului pentru Impermeabilizare

Compania dezvoltă soluții personalizate pentru a face betonul mai rezistent la penetrarea apei și substanțelor chimice agresive.

4. Etanșarea Rosturilor de Turnare și Rosturilor de Dilatație

Cu produse elastice de calitate superioară, S.C. REXIMACO S.R.L. asigură etanșarea eficientă a rosturilor de dilatație și turnare, prevenind infiltrarea apei.

5. Etanșarea Structurilor Îngropate din Beton

Compania oferă soluții de etanșare pentru structurile subterane din beton, ajutând la menținerea integrității acestora în fața presiunii hidrostatice.

6. Tratarea Igrasiei

S.C. REXIMACO S.R.L. este specializată în combaterea igrasiei în clădiri cu pereți din cărămidă, piatră sau paiantă, contribuind la protejarea construcțiilor.

7. Aplicații Poliuretanice

Compania oferă soluții de etanșare cu poliuretan pentru terase, balcoane și atice, asigurând izolarea eficientă împotriva factorilor de mediu.

Portofoliu Impresionant de Proiecte

Un reper al excelenței S.C. REXIMACO S.R.L. este portofoliul său impresionant de proiecte. Din rezidențial până la comercial și industrial, compania a lăsat o amprentă de succes într-o varietate de proiecte. Câteva exemple notabile includ:

Aceste proiecte demonstrează abilitatea și calitatea serviciilor oferite de S.C. REXIMACO S.R.L.

Produse de Top

S.C. REXIMACO S.R.L. oferă o gamă variată de produse pentru impermeabilizare și hidroizolare, inclusiv produse XYPEX cu o durată de viață de peste 25 de ani. Compania pune, de asemenea, la dispoziție produse de etanșare a rosturilor de turnare (HYDROBENT) și produse de etanșare a rosturilor de dilatație (HYPERSEAL EXPERT-150).

Contact și Informații Utile

Dacă sunteți în căutarea unei soluții profesioniste pentru impermeabilizare, hidroizolare și tratarea igrasiei în construcții, S.C. REXIMACO S.R.L. este partenerul de încredere pe care îl căutați. Puteți lua legătura cu aceștia la adresa Str. Stoica Ludescu Nr. 40, București, sau prin intermediul numărului de telefon 0212225961. Pentru mai multe detalii și solicitări specifice, puteți să-i contactați prin adresa de email: office@reximaco.ro.

Programul de lucru al companiei este de Luni până Vineri, între orele 9.00 și 18.00. De asemenea, puteți utiliza formularul de contact disponibil pe site-ul oficial al firmei: Formular de Contact.

S.C. REXIMACO S.R.L. aduce expertiza, calitatea și inovația în domeniul impermeabilizării, hidroizolării și tratarea igrasiei. Cu un portofoliu bogat de proiecte de succes și o echipă dedicată de specialiști, această companie este partenerul ideal pentru orice proiect de construcție și întreținere a clădirilor. Cu S.C. REXIMACO S.R.L., infrastructura dvs. este în mâini sigure.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *