În lumea industriei de prelucrare a metalelor, calitatea și precizia sunt esențiale pentru a obține rezultate excelente. În acest context, firma Sahinler din Turcia s-a impus ca o prezență cheie în producția de mașini de roluit tablă de înaltă calitate. Cu o istorie impresionantă ce datează din 1953, frații Ismail Sahin și Ibrahim Sahin au înființat această companie și au evoluat de-a lungul timpului, de la producția de mașini textile și mașini de cusut la specializarea în mașini de prelucrare a metalelor.

Produse de Calitate Superioară

Sahinler se distinge prin oferirea unei game variate de mașini de roluit tablă, proiectate pentru a satisface nevoile diverse ale industriei de prelucrare a metalelor. Firma se remarcă prin calitatea și inovația produselor sale, care au câștigat încrederea clienților din întreaga lume.

Firma produce, printre altele, mașini de găurit, fierăstraie și ciocane pneumatice de forjat, dar una dintre specialitățile sale este mașina de roluit tablă. Aceste mașini sunt esențiale în procesul de prelucrare a metalelor și sunt concepute pentru a rula și a modela plăcile metalice într-un mod precis și eficient.

Date de Contact și Cum să-i Găsiți

Sahinler are sediul central în Turcia, cu adresa: Balkan Mahallesi Mumin Gencoglu Caddesi No:14 16285 Nilufer / Bursa Număr de telefon: +90 (224) 470 01 58 Adresă de e-mail: info@sahinlermetal.com

De asemenea, firma are o prezență în România, cu datele de contact următoare: Adresă: Sos. Centura, nr. 45, com. Chiajna, jud. Ilfov Număr de telefon: +(40) 21-448-04-66 Adresă de e-mail: info@sahinler.ro

Firma Sahinler este pregătită să vă ofere mașini de roluit tablă de cea mai înaltă calitate, să răspundă întrebărilor dvs. și să vă furnizeze asistența necesară pentru a alege produsul potrivit nevoilor dvs. Cu o experiență vastă în industrie, Sahinler este un partener de încredere pentru companiile din industria de prelucrare a metalelor din întreaga lume.

Dacă sunteți în căutarea de mașini de roluit tablă sau alte echipamente de prelucrare a metalelor, firma Sahinler reprezintă o opțiune excelentă pentru a satisface cerințele dvs. și pentru a beneficia de calitate și precizie înalte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *