În căutarea unei școli de șoferi de încredere în Constanța? Școala de șoferi LPS, cu 14 ani de experiență în spate și o echipă de instruitori auto experimentați, vă așteaptă pentru a vă pregăti în mod complet și profesional pentru obținerea carnetului de conducere categoria B.

Instructori Experimentați

Unul dintre elementele definitorii ale Școlii de șoferi LPS Constanța este echipa sa de instruitori cu experiență. Acești profesioniști au acumulat o vastă experiență și sunt dedicați să ofere o pregătire de înaltă calitate tuturor elevilor lor.

Pregătire Detaliată

Școala de șoferi LPS oferă o pregătire detaliată și cuprinzătoare pentru obținerea carnetului de conducere categoria B. Programul de instruire acoperă toate aspectele esențiale, inclusiv regulile de circulație, tehnicile de conducere defensivă și multe altele.

Autoturisme Noi și Confortabile

Cursanții au șansa de a învăța și a exersa pe autoturisme noi și confortabile. Această dotare modernă contribuie la o experiență de învățare plăcută și eficientă.

Instruire Personalizată

La Școala de șoferi LPS, fiecare elev primește o instruire personalizată, adaptată la nivelul său de pregătire și necesitățile individuale.

Date de Contact

Adresa: Strada Mihail Jora nr. 9, Constanța

Telefoane:

E-mail: office.lpstraining@gmail.com

Website: cursurilps.ro

Pentru a obține mai multe informații despre programele de pregătire, tarife sau pentru a vă înregistra la cursuri, nu ezitați să luați legătura cu Școala de șoferi LPS Constanța. Cu sprijinul lor, puteți urma calea spre obținerea carnetului de conducere categoria B într-un mod sigur și încrezător.

Alegeți Școala de șoferi LPS Constanța pentru a deveni un șofer responsabil și sigur pe drumurile orașului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *