Indiferent dacă visezi să obții carnetul de conducere sau dorești să-ți îmbunătățești abilitățile de șoferie, Școala de Șoferi LPS din Constanța este locul ideal pentru a-ți îndeplini aceste dorințe. Cu o experiență solidă de 14 ani în domeniul instruirii șoferilor, această școală se remarcă prin profesionalism, o echipă de instruitori dedicați și un program de pregătire exhaustiv pentru obținerea carnetului de conducere categoria B. În acest articol, vei descoperi toate informațiile esențiale pentru a lua o decizie informată.

Instruire Profesională:

Unul dintre punctele forte ale Școlii de Șoferi LPS este echipa de instruitori auto cu experiență și competență. Acești profesioniști vă vor ghida în fiecare etapă a pregătirii pentru carnetul de conducere, asigurându-se că dobândiți abilitățile și cunoștințele necesare pentru a conduce în siguranță. Fiecare elev beneficiază de o instruire personalizată, adaptată nevoilor și ritmului său propriu.

Gama Variată de Autoturisme Noi:

Pe parcursul instruirii, elevii au acces la o gamă variată de autoturisme noi. Acest lucru vă permite să vă familiarizați cu diverse tipuri de vehicule și să vă adaptați la diferite condiții de conducere. Această experiență diversificată vă va conferi încredere și vă va pregăti pentru a vă descurca cu succes în trafic.

Tarife pentru Ore Suplimentare:

Școala de Șoferi LPS oferă și opțiuni pentru ore suplimentare de pregătire practică. În timpul săptămânii (de luni până vineri), o sesiune de 120 de minute costă 90 LEI, cu o scurtă pauză de 10 minute după fiecare 50 de minute de conducere. În weekend (sâmbătă și duminică), aceeași sesiune costă 120 LEI, cu aceeași pauză de 10 minute după fiecare 50 de minute de instruire. Această flexibilitate vă permite să vă planificați orele de conducere în funcție de propria disponibilitate.

Contact și Programare:

Pentru a obține mai multe informații sau pentru a vă programa pentru instruire, puteți contacta Școala de Șoferi LPS din Constanța. Aceasta își are sediul pe Strada Mihail Jora nr. 9, Constanța. Pentru contact, sunați la numerele de telefon 0723 622 590 sau 0726 315 333 sau trimiteți un e-mail la adresa office.lpstraining@gmail.com. Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul web al școlii, accesibil la adresa https://cursurilps.ro/.

Cu 14 ani de experiență, o echipă de instructori auto profesioniști, o gamă variată de autoturisme și o instruire personalizată, Școala de Șoferi LPS din Constanța este alegerea ideală pentru obținerea carnetului de conducere categoria B. Tarifele flexibile pentru orele suplimentare de instruire și amplasarea convenabilă fac din această școală partenerul de încredere pe drumul către o conducere eficientă și sigură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *