Aspectul sânilor poate juca un rol semnificativ în încrederea în sine a fiecărei femei. Dacă sunteți printre femeile care doresc să își îmbunătățească sânii, chirurgia estetică oferă opțiuni personalizate pentru a obține aspectul dorit. Acest articol vă va introduce în detaliile procedurii de ridicare și mărire a sânilor și vă va prezenta doctorul Luminița Banacu, un medic primar cu o vastă experiență în chirurgia estetică.

Despre Dr. Luminița Banacu

Cu o experiență de peste 15 ani în chirurgia estetică, Dr. Luminița Banacu este un medic primar recunoscut pentru expertiza sa în domeniu. Ea se specializează într-o gamă variată de proceduri chirurgicale estetice, inclusiv augmentarea sânilor. Este o alegere de încredere pentru femeile care caută să își îmbunătățească aspectul sânilor și să își recâștige încrederea în sine.

Procedura de Ridicare și Mărire a Sânilor

Procedura de ridicare și mărire a sânilor este o intervenție chirurgicală care combină două tehnici pentru a obține rezultate spectaculoase. Această procedură este potrivită pentru femeile care se confruntă cu probleme precum sâni căzuți, pierdere de volum și sâni asimetrici. Iată câteva aspecte cheie ale acestei proceduri:

1. Ridicare a Sânilor: Cunoscută și sub numele de mastopexie, această parte a procedurii implică îndepărtarea excesului de piele și repoziționarea sânilor pentru a obține o formă mai fermă și mai ridicată.

2. Mărire a Sânilor: Mărirea sânilor, sau augmentarea mamară, implică utilizarea implanturilor mamare pentru a adăuga volum și plinătate sânilor.

Când Să Alegeți Această Procedură?

Procedura de ridicare și mărire a sânilor este o opțiune pentru:

Date de Contact și Locații

Pentru a discuta mai multe detalii și pentru a stabili dacă sunteți candidată potrivită pentru procedura de ridicare și mărire a sânilor, puteți contacta clinica doctorului Luminița Banacu prin:

Clinica doctorului Luminița Banacu are mai multe locații, inclusiv:

  1. Centrul de Diagnostic și Tratament Victor Babeș: Sos. Mihai Bravu nr 281, București.
  2. Clinica EstetLaser: Strada Calusei nr 11, sector 2, București.
  3. Clinica Slimart: Calea Floreasca 91-111, sector 1, București.

Înainte de a lua o decizie, este important să programați o consultație cu Dr. Luminița Banacu pentru a discuta obiectivele, eligibilitatea și a înțelege pe deplin procedura, riscurile și beneficiile acesteia.

În concluzie, procedura de ridicare și mărire a sânilor poate fi o modalitate eficientă de a obține o siluetă perfectă și de a recâștiga încrederea în sine. Cu experiența sa vastă și reputația solidă, Dr. Luminița Banacu vă poate ghida în această călătorie către îmbunătățirea aspectului sânilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *