Situată în orașul efervescent Iași, Tehno Idealconsult este o firmă de marcă în domeniul protecției muncii, aducând în prim-plan servicii specializate de înaltă calitate și un impact semnificativ în comunitate.

Istoric

Fondată din pasiunea pentru siguranța și sănătatea ocupantului, Tehno Idealconsult are o echipă dedicată de experți cu o vastă expertiză în securitate. Cu timpul, firma a devenit o prezență notabilă în piața serviciilor de consultanță pentru protecția muncii.

Servicii Oferite

Tehno Idealconsult oferă o gamă variată de servicii care acoperă toate aspectele legate de siguranța și sănătatea ocupantului:

1. Securitate și Sănătate la Locul de Muncă – Principala lor preocupare este de a asigura că toate aspectele legate de siguranța și sănătatea ocupantului sunt gestionate cu profesionalism. Aceasta include elaborarea și actualizarea planurilor de prevenire și protecție, instruirea angajaților în aspectele introductive și generale ale securității, precum și propuneri pentru a include clauze legate de siguranța și sănătatea ocupantului în contractele de prestări de servicii cu alți angajatori.

2. Evaluarea Riscurilor de Accidentare și Îmbolnăvire Profesională – Identificarea pericolelor și evaluarea riscurilor pentru fiecare aspect al mediului de muncă este o prioritate. Tehno Idealconsult acordă o atenție deosebită identificării și gestionării riscurilor de accidentare și îmbolnăvire profesională, contribuind la siguranța ocupantului și a locurilor de muncă.

3. Situații de Urgență – Într-o lume în continuă schimbare, firmele trebuie să fie pregătite pentru orice situație de urgență. Tehno Idealconsult oferă consultanță pentru dotarea locurilor de muncă cu mijloace tehnice inițiale de stingere a incendiilor, propagandă vizuală pentru domeniul situațiilor de urgență, informare privind schimbările legislative și măsurile necesare, precum și monitorizarea implementării acestora la nivelul unității.

4. PRAM (Verificarea Periodică a Instalațiilor Electrice) – Verificarea periodică a instalațiilor electrice este un aspect esențial în prevenirea accidentelor. Firma oferă expertiză în acest domeniu, asigurându-se că instalațiile electrice respectă standardele de siguranță.

5. ISCIR (Supravegherea și Verificarea Mecanismelor de Ridicat și Instalațiilor Sub Presiune) – Supravegherea și verificarea mecanismelor de ridicat și instalațiilor sub presiune care intră sub incidența ISCIR sunt esențiale pentru siguranța ocupantului. Tehno Idealconsult se asigură că aceste echipamente sunt întotdeauna în stare optimă de funcționare.

Magazinul Tehno Idealconsult

În plus față de serviciile de consultanță, firma oferă o gamă variată de materiale pentru promovarea siguranței și prevenirea incendiilor, inclusiv panouri de salvare și acordare de prim ajutor, panouri de interzicere, panouri de obligativitate, panouri de avertizare și semnalizare a riscului sau pericolului. De asemenea, furnizează materiale tehnice de apărare împotriva incendiilor, cum ar fi stingătoare cu pulbere presurizate permanent, stingătoare cu spumă mecanică presurizate permanent, stingătoare cu dioxid de carbon, pichete PSI, hidranți și accesorii PSI, precum și echipamente PSI.

Angajamentul Față de Siguranță

Tehno Idealconsult are un angajament profund față de siguranța ocupantului și a locurilor de muncă. Echipa sa de specialiști aduce întotdeauna în prim plan expertiză vastă și cunoștințe solide pentru a oferi servicii de cea mai înaltă calitate. Compania se menține mereu la curent cu modificările legislative și tehnologice pentru a asigura că serviciile oferite rămân actualizate și eficiente.

Date de Contact

În concluzie, Tehno Idealconsult din Iași reprezintă un partener de încredere în domeniul Protecției Muncii, oferind servicii variate și materiale pentru promovarea siguranței la locul de muncă. Prin angajamentul său față de siguranță și sănătate, firma contribuie la îmbunătățirea calității vieții ocupantilor și la asigurarea unor locuri de muncă sigure în diverse sectoare industriale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *