Dacă sunteți în căutarea unei locuințe de excepție în Theodor Pallady, Titan4Residence se distinge ca alegerea perfectă. Cu un design elegant și facilități de top, acest complex rezidențial vă oferă o oportunitate unică de a vă achiziționa apartamentul de vis.

Design, Eleganță și Funcționalitate

Proiectul Titan4Residence a fost realizat de către talentata echipă ADA Concept Design, sub îndrumarea arhitectului principal, Alexandru Daniel Anghel. Complexul impresionează prin designul său rafinat și atenția la detalii. Apartamentele sunt generoase în spațiu și luminoase, datorită ferestrelor mari, care aduc lumina naturală în fiecare colț al locuinței.

Facilități de Clasă

Titan4Residence oferă un pachet complet de facilități, inclusiv:

Locație Centrală

Un alt atuu al Titan4Residence este locația sa ideală. Complexul se află în imediata apropiere a magazinelor de renume, cum ar fi MegaImage, Kaufland, Lidl, Metro Cash&Carry, Auchan Hypermarket, Jumbo, Jysk, Ikea, Dedeman și Decathlon Pallady. Cu o varietate de restaurante, cafenele și instituții de învățământ în vecinătate, veți avea acces la tot ce aveți nevoie pentru un stil de viață convenabil.

Acces Rapid la Transport

Cu metroul stația Nicolae Teclu și liniile de autobuz RATB (23, 27, 40, N111), aveți posibilitatea de a ajunge cu ușurință în alte zone ale orașului.

Opțiuni de Cumpărare Diverse

Titan4Residence vă oferă o gamă variată de opțiuni de cumpărare, astfel încât să vă puteți alege apartamentul perfect:

  1. Garsoniere și Apartamente tip studio – prețuri începând de la 58.000€.
  2. Apartamente cu 2 camere – prețuri începând de la 68.900€.
  3. Apartamente cu 3 camere – prețuri începând de la 111.400€.

Contactați-ne

Pentru mai multe informații despre Titan4Residence și pentru a stabili o vizită pentru a explora aceste apartamente moderne, nu ezitați să ne contactați:

La Titan4Residence, veți găsi mai mult decât o locuință – veți găsi un stil de viață de lux și confort, într-o locație cu potențial imens în București. Nu ratați oportunitatea de a deveni proprietarul unui apartament extraordinar în Titan4Residence!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *