Titan4Residence se distinge ca un proiect imobiliar de prestigiu situat în zona de sud-est a Bucurestiului, mai exact pe Theodor Pallady, oferind oportunitati excelente pentru cei în cautare de apartamente noi si moderne. Cu trei ansambluri distincte, dintre care doua au fost deja finalizate cu succes, si un al treilea în plina constructie, acest proiect promite a fi unul dintre cele mai atractive din zona.

Ansamblurile Finalizate

Primul ansamblu, situat pe Strada Gura Putnei nr. 32, 34-44, a vandut cu succes 176 de imobile, reflectand interesul semnificativ al potentialilor cumparatori. Ansamblul de pe Strada Gura Calitei nr. 82-88 a obtinut un succes si mai mare, cu 225 de imobile vandute. Aceste realizari subliniaza calitatea si atractivitatea proiectului Titan4Residence.

Ansamblu în Constructie

Cel de-al treilea ansamblu, aflat în constructie pe Strada Gura Calitei nr. 158, promite sa continue traditia de excelenta. Cu 139 de apartamente disponibile dintr-un total de 208, acesta ofera o varietate de optiuni pentru potentialii cumparatori, consolidându-si pozitia ca un proiect imobiliar de referinta în zona.

Facilitati Remarcabile

Parcari: Proiectul Titan4Residence pune accentul pe accesibilitatea si confortul locatarilor sai, oferind optiuni variate de parcari. De la parcare exterioara, cu preturi începând de la 4700€ + TVA, pâna la parcarea demisol, începând de la 5800€ + TVA, fiecare apartament beneficiaza de spatiu de parcare dedicat.

Variante de Achizitie

Proiectul vine în întâmpinarea diverselor nevoi ale clientilor cu o gama variata de optiuni de achizitie. De la garsoniere si apartamente tip studio, cu preturi începând de la 58.000€, la apartamente cu 2 si 3 camere, si chiar apartamente cu 2/3 camere si gradina, Titan4Residence ofera un portofoliu diversificat pentru a satisface diferitele preferinte ale clientilor.

Facilitati Locuinte

Fiecare locuinta din cadrul acestui proiect se bucura de facilitati moderne, garantând un stil de viata confortabil si rafinat. Suprafete vitrate mari asigura o iluminare naturala optima, tamplaria PVC gri la exterior contribuie la izolarea termica si fonica superioara. În plus, exista locuri de joaca pentru copii, bai complet utilate, terase pentru fiecare locuinta si centrale termice în condensatie pentru un consum redus de energie.

Proiectul Titan4Residence se remarca prin atentia acordata detaliilor constructive de înalta calitate. Fundatia solida din radier de beton armat, suprastructura în cadre de beton armat, si zidaria din caramida termoizolanta Porotherm atesta calitatea constructiei. Termosistemul cu polistiren expandat EPS80 si tencuiala decorativa contribuie la eficienta energetica.

Tâmplaria interioara si exterioara, marca Veka si Mega Doors, respectiv, asigura siguranta si izolare optima. Instalatiile termice si centrala termica individuala, împreuna cu încalzirea în pardoseala, sunt detalii care aduc un plus de confort locatarilor.

Ascensorul de ultima generatie completeaza imaginea, oferind nu doar utilitate, ci si eficienta si liniste, având o capacitate de minim 6 persoane.

Localizare Strategica

Proiectul se bucura de o localizare privilegiata, la scurta distanta de importante centre comerciale precum MegaImage, Kaufland, Lidl, Auchan Hypermarket si altele. În plus, accesul facil la restaurante, pizzerii, cafenele si parcuri adauga un plus de atractivitate.

Educatie si Transport

În proximitatea Titan4Residence se gasesc numeroase scoli si institutii educationale, precum Scoala nr. 92, Gradinita nr. 211, Liceul International de Informatica, si altele. Transportul este asigurat prin Metrou Nicolae Teclu si diverse linii RATB (23; 27; 40; N111), facilitând conexiunile cu restul orasului.

Date de Contact

Pentru orice informatii suplimentare sau pentru a afla mai multe despre ofertele disponibile, puteti contacta biroul de vanzari la adresa Drumul Gura Calitei nr. 158, Corp 1, parter, ap.4, interfon 04, sau sunând la +40 775 355 245 / +40 773 936 561. De asemenea, puteti trimite întrebari pe adresa de email: vanzari@titan4residence.ro.

În concluzie, Titan4Residence se impune ca un proiect imobiliar de referinta în Bucuresti, oferind nu doar locuinte moderne si bine gândite, ci si o comunitate integrata într-un mediu urban dinamic si în dezvoltare constanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *